Om oss

håbo buss

Håbo Buss såg dagens ljus år 1990 i lilla Åby, som ligger en bit utanför Bålsta. Genom åren har vi skjutsat en lång rad nöjda passagerare längs vägarna i vårt avlånga land. Alltid lika tryggt och säkert med erfarna tillika engagerade chaufförer. Häng med på någon av våra planerade evenemangsresor eller arrangera en alldeles egen bussresa med företaget eller föreningen. Vi har möjlighet att skräddarsy resor helt och hållet utifrån era behov. Våra bussar har en kapacitet på mellan 15-70 personer, vilket innebär att vi välkomnar såväl stora som små grupper. Välkommen till oss på Håbo Buss – Ett bussbolag som bryr sig.

Historien om Håbo Buss

Allt tog sin början år 1990. Ingela och Mats hade köpt in två mindre skolbussar och skrivit avtal med kommunen om skolskjuts. Inte anade de då hur stort deras lilla familjeägda företag skulle komma att bli. Efterfrågan på deras tjänster ökade nämligen och snart hade de köpt in ytterligare en buss och anställt fler chaufförer. Trenden tycktes hålla i sig och Håbo Buss fortsatte att expandera sin verksamhet.

Idag finns det inom koncernen 50 chaufförer på 35 bussar. I expansionssyfte har vi köpt upp ett antal privata bussbolag. Däribland:

  • Botkyrka Buss
  • Resekompaniet
  • Knivsta Buss
  • Ragnesands Trafik
  • Stures Busstjänst

Stolta över vår historia

Trots det faktum att vi idag bedriver ett förhållandevis stort företag är vi noga med att ta tillvara på de värderingar som alltid genomsyrat vår verksamhet. På Håbo Buss värderar vi personlig kontakt, lyhörd kundservice, trygghet, kunskap och kvalitet. Dessa ledord har funnits med sedan starten 1990 och vägleder oss i vårt dagliga arbete. Upplevelsen på våra bussar ska vara lika varm och hjärtlig idag som den var för 25 år sedan, då Mats och Ingela själva körde bussarna.

Bussresor på era villkor

Vänd er till Håbo Buss då ni behöver hyra buss i Stockholmsområdet. I samarbete med vårt resebolag, Resekompaniet skräddarsyr vi resor utifrån era behov, så att ni får just den upplevelse ni önskar er. Bland annat anlitas vi flitigt vid studie-, konferens- och skolresor. Önskar ni följa med på någon av våra arrangerade evenemangsresor kontakta oss för ytterligare information. Det vore oss ett nöje att ha er med på bussen.

Välkomna till Håbo Buss – Vi tar er vart ni vill!