Våra Tjänster

Håbo Buss erbjuder trygga och komfortabla bussresor av hög kvalitet. Häng med på någon av våra arrangerade evenemangsresor eller planera er alldeles egna rutt längs Sveriges vägar. Då våra bussar är av varierande kapacitet välkomnar vi både stora och små sällskap. Oavsett vilka era specifika behov är ser vi till att tillgodose dem. Tveka inte att kontakta oss med era önskemål. Vår kunniga och engagerade kundtjänst vägleder er och svarar på alla de frågor ni har. Välkomna till Håbo Buss – Vi tar er vart ni vill.

Våra tjänster och uppdrag

  • Skräddarsydda resor (Genom Resekompaniet)
    • Studiebesök
    • Skolresa
    • Kickoff
  • Evenemangs- och turistresor
  • Skolskjuts på uppdrag av kommuner

Skräddarsy er bussresa hos Resekompaniet

Ta kontakt med oss när ni ska hyra buss. Våra bussar rymmer mellan 15-70 personer vilket innebär att vi kan erbjuda våra tjänster till såväl små som stora grupper. Kanske är det företaget som ordnar kickoff eller en skolklass som ska på klassresa. Oavsett vilka era behov är kan ni vända er till oss. Vi skräddarsyr, i samarbete med vårt resebolag Resekompaniet, er resa utifrån era önskemål och garanterar er en trygg och bekväm färd på väg mot ert mål. Hör av er och berätta om er stundande tripp – vi hjälper er på vägen.

Evenemangs- och turistresor

Vi anordnar turist- och evenemangsresor som är färdigplanerade från början till slut. Detta innebär att allt ni behöver göra är att boka era biljetter, hoppa på bussen och njuta av dagen med allt vad den medför. Det kan röra sig om konserter, idrottsevenemang och olika slags föreställningar. Tveka inte att höra av er för ytterligare information. Vi ser fram emot att ha er med på vår nästa resa.

Trygghet och komfort

Att åka med oss är alltid tryggt och säkert. Våra erfarna busschaufförer fäster stor vikt vid säkerhet och komfort, vilket garanterar er en lika trygg som bekväm resa. Givetvis är våra bussar försedda med DVD-spelare, toalett och klimatanläggning.

Håbo Buss

Håbo Buss grundades 1990. Genom åren har vi vuxit oss allt större och är idag ett av Sveriges mest välrenommerade bussbolag. Kontakta oss via e-post eller telefon och berätta hur vi kan vara er till hjälp. Välkomna!